9/3/08

Big Band de Manlleu i Big Band de Sallent




En la cloenda de l'11è Cicle de Jazz de Manlleu, les Big Bands de Manlleu i de Sallent han ofert un concert molt complet i ric. La Big Band de Manlleu ha encetat, davant un nombrós grup de públic, el concert explicant com és una Big Band: els instruments que es fan servir, els compassos, les improvisacions i la funció del director. Els bons dots del seu director, en Marcel·lí Druguet, han servit per captivar els nens i ha estat el fil conductor de la primera part. A la segona part, els músics de la Big Band de Sallent ens han demostrat que són un gran grup: les harmonitzacions, la direcció, els solos, el tempo i l'afinació eren executades a la perfecció. Gent jove i amb una qualitat extraordinària que deixen clar que el jazz en viu encara té molta vida a Catalunya.



Per acabar, les dues Big Bands s'han ajuntat per tocar Mercy, mercy, mercy; una aposta arriscada però exitosa que ha fet petit el local per la quantitat de músics que eren a l'escenari. En definitiva: un deu per a l'organització i per a les dues Big Bands.
Si voleu veure més fotos, fetes per en Xevi Vilaregut, cliqueu aquí.
I si voleu escoltar la Big Band de Manlleu al Youtube, aquí o aquí (d'en Joan Mitjavila)

1 comentari:

Joan ha dit...

Molt bé aquest vídeo Pep. Ja em diràs com ho vares fer per penjar-lo - jo també en tinc un amb el Mercy, Mercy, Mercy... estaria bé poder-lo posar...